2008-12-01 17:27:10• hírek • Szatmar.ro

Megvette a feljutást a Malaga

Egy futballista vallomása szerint a spanyol Malaga bundával jutott az élvonalba a nyáron.

Hatalmas botrány van kibontakozóban Spanyolországban, azt követően, hogy egy futballista azt vallotta a Real Sociedad csapat elnökének, hogy tavalyi riválisa, a Malaga, nem sportszerű eszközökkel jutott fel az élvolba.

Történt, hogy a Segunda Division utolsó fordulójában három csapat küzdött a két feljutó helyért, mivel a Numancia már korábban bebiztosította elsőségét: az egyaránt 69 pontos Malaga és Gijon valamint a  67 ponttal rendelkező Real Sociedad. Az utolsó etapban a Malaga a Tenerifét, a Gijon az Eibart győzte le, így feljutottak a Primera Divisionba, míg a Sociedad csak döntetlent ért a Cordoba ellen.

Ám hétfőn napvilágra került egy videófelvétel, amelyben Jesus Antonio Mora, azaz Jesuli beismeri a Sociedad elnökének, Inaki Badiolának, hogy ő és tenerifei csapattársai fejenként 6000 eurót kaptak, hogy elveszítsék a sorsdöntő találkozót a Malaga ellen. A 2006-ban a Sevillával UEFA-kupát nyerő Jesuli, aki az andalúzok kölcsönjátékosaként szerepelt a Tenerife csapatában, azt is elárulta, hogy a megvesztegetést a Lorenzo Sanz, a Real Madrid korábbi elnöke intézte, akinek fia,  Fernando, a Malaga elnöke. Érdekes, hogy Jesuli úgyis megkapta a pénzt, hogy sérülés miatt nem léphetett pályára.

Lorenzo Sanz, a Malaga elnöke, természetesen mindent tagad, és bírósággal fenyegeti Jesulit.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: